Kanye @ Glastonbury (Mobile)Dat Kanye West een aparte snuiter is, is wel duidelijk.
Toch maakt hij eigenlijk altijd wel goede muziek. Noem het apart, noem het herkenbaar, noem het Kanye.
Hij stond op Glastonbury waar heel erg veel commotie over ontstond. Tóch stond hij daar als afsluiter en het was echt een Kanye show. Het draaide allemaal om hem. Ik verwachtte wellicht meer, ik had juist allemaal gasten verwacht maar het was alleen Kanye.

Nu is het al zo dat hij in februari zal terugkomen met een gloedje nieuw album genaamd ‘Swish’. Op precies te zijn komt deze op 11 februari uit.
Nu heeft hij wel vaker samenwerkingen gehad, denk aan Jamie Foxx, Adam Levine, Chris Martin, Jay Z & Rihanna maar dit keer is het met de kroonprins van de hiphop: Kendrick Lamar. Afgelopen jaar was Kendrick Lamar wel dé man van de hiphop met een geweldig goed album genaamd ‘To Pimp A Butterfly’. Dit stond bij menig muziek recensent op nummero uno!

Kanye West Swish (Mobile)

Toch is het nog onduidelijk of deze track ook op het komende album komt maar toch wil ik deze jullie niet onthouden! Schijnbaar is de basis voor het nummer gelegd in de periode dat hij het album My Beautiful Dark Twisted Fantasy opnam, logisch dus.
Het heeft de sound alsof het een nummer is wat van Kanye’s eerste album kan komen. Daarom vind ik het ook echt mega lekker klinken! Plus het feit dat Kendrick Lamar meedoet, is het dubbel feest.

Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=EGklA4mFyDA

Vorig artikelBazart – Goud
Volgend artikelJett Rebel – It’s Cruel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in