kaleo-mobile

Ik hoorde dit nummer op de radio. Op radio2 om precies te zijn. Het kwam goed bij me binnen omdat het een toffe sound heeft. Geheimzinnig, opbouwend, breekbaar maar ook wel weer herkenbaar.

Schijnbaar kon je het nummer al kennen uit de soundtrack van FIFA 16, de seizoensfinale van het 5e seizoen van de te gekke serie Suits of anders was het ook nog te horen in de trailer van Orange Is The New Black.
Ik heb alle drie de mogelijkheden gemist!!!
Om maar eerst wat informatie te verschaffen van deze Kaleo. Kaleo is een Ijslandse band! Die zagen waarschijnlijk veel mensen niet aankomen. Deze band bestaat uit de typische namen: Jökull Júlíusson, Davíð Antonsson, Daníel Ægir Kristjánsson en Rubin Pollock. Ze bestaan al sinds 2012 maar logischerwijs maken ze nu pas de echte overstap naar de bekende muziekwereld.

Het is een duidelijke mix tussen rock, folk en blues. Je proeft daarbij ook de urgentie in deze track. Een rauwe stem met veel power. Hoe rustig het nummer ook begint… Naarmate het vordert is het wel volledig een knaller. Hij blijft hoe dan ook net zoals het refrein heel erg doorgaan, doordenderen. TOP!

Vorig artikelAC/DC – Highway to Hell
Volgend artikelVoltage – Matchbox

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in