Lekker no nonsense.

Nee, dit is zeer zeker niet van muzikale kwaliteit zoals bijvoorbeeld Flying Horseman wat hier ook is geplaatst maar het is wel echt muziek wat goed blijft hangen, no nonsense is en best wel lekker voor een keer. Zeker als de week moet worden gebroken, in de stemming moet komen voor het stappen of gewoon even lekker wat energie nodig hebt. Dan is muziek met dit geluid wel gepast. Wat is het dan?
Sowieso is Kah Lo niet haar echte naam, dat is Faridah Seriki en ze heeft Nigeriaanse roots. Desondanks is ze gewoon in Engeland bezig en helemaal ontdekt door alle Britse DJ’s en producers. Van origine is Faridah een songwriter. Heel simpel dus.

Maar ‘Fasta’ is echt een typische track met veel beats, coupletten die opvallen en het refrein is volledig om te dansen. Daarbij zijn die beats waar ik het al over had, toch iets anders dan menig dance tracks of R&B sounds. Lekker uptempo, opzwepend en wel onderscheidend. Het is in ieder geval geen one day fly want haar vorige track, ‘Rinse & Repeat’ heeft het verdomde goed gedaan! Daarmee heeft ze zichzelf helemaal op de kaart gezet. Oke, het was een samenwerking met Riton maar uiteindelijk is het toch voornamelijk Kah La wat de show ‘steelt’.

Dus… Energie nodig? Nergens over nadenken? Dan pak deze even erbij!

Vorig artikelYungblud – Tin Pan Boy
Volgend artikelSpaceAgePoetry – Sputnik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in