Wel hitpotentie!

 

Het is een beetje komkommertijd in de muziekwereld. Zomer he! Dan is het toch voornamelijk optreden op festivals en zorgen dat er meer en meer bekendheid komt voor jou als band zijnde of dat je als superster gewoon een ijzersterke show neerzet waar men het nog lang over heeft! Maar soms zijn er muzikanten of dus supersterren die uit het niks met een nieuwe single komen. Zie hier een voorbeeld; meneer Timberlake! Hij heeft met het album ‘Man Of The Woods’ iets heel sterks de wereld in gegooid maar daar blijft het dus niet bij. ‘SoulMate’ is zijn nieuwe hit. Hit? Ja, dat gaat het zeker worden.

Zomer slaat de klok hier nu in Nederland maar ook in vele andere landen! Dus daar hoort altijd wel een zomerhit bij, eentje die je overal waar je komt hoort. Nu weet ik nog niet welke dat is maar ik heb zo’n vermoeden dat deze ook in het lijstje kan komen. Hij is geproduceerd door een grote meneer, Nineteen85 namelijk. Hij heeft tracks zoals ‘Hotline Bling’ en ‘One Dance’ van Drake op zijn naam staan en dat hoor je er ook heel erg goed in terug. Vervelend? Nee. Beetje voorspelbaar? Ja. Klink het wel goed? Ja.
De stem van Justin blijft daarbij ook herkenbaar uit duizenden en dat is ook wel fijn. Het refrein is lekker easy going maar heeft ook wel wat extra’s qua dansgehalte. Dus laten we maar zeggen dat deze zeker hitpotentie heeft!

Summer, let’s keep on going!

Vorig artikelRoosevelt – Under The Sun
Volgend artikelSured – Back Again

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in