Meneer Timberlake is terug.

Net als CamielMusic trouwens…. Maar dat terzijde!! Na wel wat te hebben gehoord in Michael Jackson stijl is het nu wel tijd voor de eigen nummer van deze entertainer. Natuurlijk hoor je invloeden van de King of Pop maar Justin doet dit wel erg goed hoor. Het is dansbaar, het is catchy en het is gewoon meteen raak!

De geschiedenis is bekend van Justin Timberlake: begonnen met de boyband *NSYNC, vervolgens de hele goede keus gemaakt om als solo artiest verder te gaan. Een uitstapje naar de filmindustrie heeft hem ook geen windeieren gelegd. Toch blijf ik het een geweldige zanger vinden. Nummers zoals ‘Rock Your Body’, ‘Cry Me A River’ en ook ‘Suit & Tie’ zijn echt heel erg goed. Divers en heel anders van elkaar maar hij maakt het toch Justin. Je weet dat hij het is!
Om nu maar te zeggen dat dit nummer, ‘Can’t Stop The Feeling’, gemaakt is voor de animatiefilm ‘Trolls’. Hierin spreekt Justin zelf ook een stem in.
Verder heeft hij gesproken over een album. Pharrell, Timbaland en The Weeknd zouden artiesten zijn met wie hij samenwerkt. Geen verrassingen maar we weten dan we gelijk dat het gewoon Justin zal gaan worden.

Mij maakt het voor nu niets uit: dit nummer is lekker!!!! Het kan best eens een zomerhitje gaan worden… Voorspelling?!

Vorig artikelBombarbier Muffy – Other Worlds Than These
Volgend artikelKraak & Smaak ft. Mayer Hawthorne – I Don’t Know Why

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in