justice-womanNatuurlijk is dit een plaatje voor in het weekend!! Justice is weldegelijk een bekende naam en daarom is het een heel goed idee om deze Franse act ook op deze zaterdag op CamielMusic te zetten.

We kennen Justice uiteraard van ‘We Are Your Friends’ en ook van ‘D.A.N.C.E.’. Dat zijn destijds echt een kneiter van hits geworden en ook op heel erg veel festivals gedraaid door menig DJ. Gaspard Augé and Xavier de Rosnay zijn de heren die ervoor zorgen dat heel veel mensen van Justice zijn gaan houden. Zeker in de periode voor 2014 is het gekkenhuis geweest voor de heren.

Daarna zijn ze ook meteen aan de slag gegaan om een derde album te maken. Dat is nu zo’n twee weken geleden (18 november) uitgekomen en heet ‘Woman’. Ik had al eerder ‘Safe And Sound’ gehoord maar die kon mij niet zo bekoren om eerlijk te zijn… Maar des te fijner is dan deze opvolger ‘Fire’.  Het heeft misschien dat extravagante wat die andere toppers hadden maar qua stijl is het heel erg prettig. Daarom ook echt een weekend track hoor!

Enjoy!

Vorig artikelPopronde Throwback: Stan Smeets (Statesmen)
Volgend artikelPopronde Throwback: Maarten Stok (Nachtschade)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in