Wat is ze goed!

Soms heeft het wat tijd nodig om echt door te breken. Tijd of veranderingen. Voor Judy Blank is het beiden geweest. Ze werd bekend door het programma De Beste Singer Songwriter van Nederland en toen was het een meisje wat voornamelijk achter de piano zat en heel lieflijk de liedjes zong. Maar nu, jaren later, heeft ze die piano ingeruild voor de gitaar en ook qua stijl kun je zeggen dat ze rigoureus is veranderd! Hele mooi southern country sound met een diepere betekenis dan je misschien wel zou denken! Na het ijzersterke ‘Mary Jane’ nu de opvolger.

‘Tangled Up In You’ is net zo’n goede track maar wel wat anders dan de voorganger. Het heeft meer rust in zich, meer puurheid. Het is een heel verhaal wat er wordt verteld en je zuigt het ook allemaal op als een spons. Niet voor niks ook dat ze nu zulke stappen zet als je zo’n tracks kunt maken! Alle ervaringen wat ze heeft meegemaakt in Nashville, hoor je hier ook duidelijk erin terug. Dit zijn ook alleen maar voorproefjes voor het grote werk, want op 7 september zal Judy haar album presenteren welke de titel ‘Morning Sun’ heeft gekregen.
Als er nummers zoals het aanstekelijke ‘Mary Jane’ en dit pure ‘Tangled Up In You’ op staan wordt het een regelrechte hit en zal ze nog meer groeien! Chapeau.

Pick Of The Week!

Vorig artikelEUT – Crack The Password
Volgend artikelAankondiging: Conincx Pop 2018

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in