street joy
Street Joy.

In het kader van: 1 jarig bestaan van www.camielmusic.nl zal ik de hele week, 7 dagen lang elke dag enkele berichten posten op mijn site en soms alleen een clipje op mijn Facebook. Het kan steeds verschillen wát erop zal komen. Now something completely different:

Ook in deze week probeer ik allerlei nieuwe en/of onbekende muziek te promoten.
Vandaag is het tijd voor een bandje dat waarschijnlijk niet veel mensen kennen maar als het aan mij ligt wel meer wordt!
Street Joy is een band uit Californië, Los Angeles. Het zijn twee gasten genaamd Jason DeMayo en Scott Zimmerman, die degelijke, rustige & eerlijke rock ’n roll maken. Je wordt er erg relaxed van maar desondanks is het ook totaal niet suf of iets dergelijks, het kan soms ook weer enorm knallen!

Vraag me niet hoe ik hierop gekomen ben maar waarschijnlijk ergens in een blaadje gezien en op een of andere manier heb ik het onthouden. Daar ben ik erg blij mee!!
Ik vind hun eigen zinnetje op hun Facebook/Soundcloud er tof: ‘Street Joy is easy to understand and hard to ignore’. Ik ben het er wel mee eens. Zoals gezegd, het is niet heel bekend maar nu dat ik het ontdekt heb is het wel iets dat ik heel graag luister. Het is geen moeilijke muziek die je 36x moet luisteren voordat het snapt of muziek die je alleen kan draaien als je nét wakker bent. Neen, het is muziek voor elk moment van de dag!
Ik vind het daarom ook een mooi moment om hen nu te noemen en te promoten. Ik gun het ze!

Hier is een opname dat geheel live is. Het is akoestisch maar het enthousiasme is een dikke plus! Street Joy – Dissapoint You Girl.

Vorig artikelJUBILEUM: The Cure – A Forest
Volgend artikelJUBILEUM: Still To See.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in