In het kader van: 1 jarig bestaan van www.camielmusic.nl zal ik de hele week, 7 dagen lang elke dag enkele berichten posten op mijn site en soms alleen een clipje op mijn Facebook. Het kan steeds verschillen wát erop zal komen. Vandaag gaat het over concerten die ik ga bezoeken komende maanden!

concerts-chicago-big-1

Komende tijd zal ik zeer veel concerten bezoeken! Welke dat allemaal zijn zal ik hieronder vertellen en ook een beetje wat voor iets het is mochten jullie het niet kennen… Ondanks dat dit al veel namen zijn, wil ik zeker nog naar veel meer optredens gaan en waarschijnlijk dit ook last-minute beslissen. Wat ik hiermee wil zeggen? Jullie krijgen veel reviews over de concerten die gegeven zijn!! Rian, Kai, Paul, Lincy, Pascal, Vera, Luke, Sonny… Ik kijk ernaar uit!!!!

DSC_0867 (Mobile)22 oktober: Magnus, Muziekgieterij Maastricht.
Al iets waar ik geweest ben! Magnus is een Belgische act/band waar Tom Barman de absolute frontman is. Tom Barman is normaliter de frontman van de Belgische band dEUS. Uiteraard doet hij Magnus niet alleen maar krijgt hij hulp van techno-DJ C J Bolland. In 2004 brachten ze een CD uit en dit jaar kwam iets nieuws, te gek! Het concert was wat in verwachtte.. Enorm veel energie, power en klasse! Mocht je de mogelijk hebben om te gaan kijken… DOEN! Hier een voorproefje: Magnus ft. Tim Vanhamel – Puppy.

typhoon_lobi_da_basi (Mobile)7 november: Typhoon, Nieuwe Nor Heerlen.
Dé hiphop topper van nu. Zijn CD ‘Lobi Da Basi’ kreeg alleen maar lovende kritieken en dit is ook volledig terecht! Zo enorm goed is die CD ook. Ik was gelukkig al liefhebber van zijn eerdere werk en ook de samenwerkingen met New Cool Collective. Het optreden met zijn volledige band op Lowlands zorgde voor sensatie. Daarom ben ik des te blijer om deze topper te zien! Typhoon ft. Rico & André Manuel – Zandloper.

Knarsetand21 november: Knarsetand, Nieuwe Nor Heerlen.
Knarsetand was mijn ontdekking op Mama’s Pride dit jaar in Geleen. Van de eerste toon was ik zo enorm enthousiast, dit was en zou een blijvertje zijn!! Daarom ben ik blij dat ik deze toppers in Heerlen kan gaan zien. Het is een kleine plek waardoor ik nu al zeker weet dat het dak van de Nieuwe Nor afvliegt!! Ook hier weer; het is echt een enorme aanrader ook al mocht je het niet kennen.. Laat je verrassen!! Knarsetand – My Escape.

ParkCity Live (90) (Mobile)27 november: Kensington, Effenaar Eindhoven.
Tja… Moet ik veel over deze band vertellen?? Het zijn geweldenaren pur sang! De vier heren werken nu al heel wat jaren om aan de top te komen en daar staan ze nu ook gewoon. Ik heb ze enkele jaren geleden gezien tijdens Serious Request in Sittard in de toenmalige Fenix. Daar waren ze net in opkomst en als je nu kijk waar ze staan… Chapeau! Kensington – All For Nothing.

 

BirthOfJoy15 december: Birth of Joy, Nieuwe Nor Heerlen.
Moeilijk om te zeggen wat nou een favoriet is van me als ik kijk naar mijn lange lijst.. Maar dan zal Birth Of Joy wel ergens bovenaan staan! Ze kwamen uit het niks op mijn radar en gaan er totaal niet meer van af!! Gelukkig heb ik ze 1x mogen/kunnen aanschouwen op Pinkpop en ben mega blij ze weer te zien in Heerlen! Het is psychedelische rock van de bovenste plank en gewoon uit Nederland hoor… Om trots op te zijn!! Birth Of Joy – Three Day Road.

 

Jett Rebel11 december: Jett Rebel, Nieuwe Nor Heerlen.
We gaan vrolijk door met alle concerten te benoemen! Jett Rebel is aan de beurt, JEUJ! Vanaf moment #1 ben ik dit multi-talent gaan volgen en dat is niet voor niks! Jett Rebel oftwel Jelte Tuinstra is iemand die gewoonweg magistraal is en uniek in zijn soort. Ik heb hem nu twee keer gezien.. op Pinkpop afgelopen jaar (waar hij zeer zeker op mijn erelijst staat!) en dit jaar op de Vierdaagse Feesten in de Stevenskerk (alleen op zijn piano en 1x orgel). Nu komt zijn eigen clubtour eraan met zijn nieuwe CD. Spannenddddd!! Jett Rebel – Tonight.

 

dewolff-klein-web (Mobile)17 december: DeWolff, Limburgzaal Theater Heerlen.
Last but not least: toppers uit de gemeente: DeWolff! Ik heb ze helaas pas geleden gemist omdat ik moest handballen. Ze speelde toen in Sittard, in Poppodium Volt. Nu kan ik ze gelukkig met enkele collega’s gaan checken in de Lumburgzaal te Heerlen. Uit ervaring weet ik wel dat het sowieso een geweldige show zal gaan worden met ook een hoge kwaliteit. Dat hebben ze afgelopen jaren wel bewezen maar ook zeer zeker met hun laatste CD. DeWolff – Evil Mothergrabber.

Vorig artikelJUBILEUM: Street Joy – Dissapoint You Girl
Volgend artikelJack and the Weatherman – Free

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in