LOGO
In het kader van: 1 jarig bestaan van www.camielmusic.nl zal ik de hele week, 7 dagen lang elke dag enkele berichten posten op mijn site en soms alleen een clipje op mijn Facebook.

Vandaag hét begin van mijn ‘carrière’: van MIJN muziek en MIJN site.

Wow, al een jaar voorbij! Ik weet nog goed dat ik een proefsite had van een maandje en toch uiteindelijk me bedacht dat dit iets meer moest worden dan dat gedoe. Mede door hulp van Yves Schols heb ik nu een ‘professionele’ uitstraling en beleef ik zelf enorm veel plezier eraan om jullie (de lezers) te voorzien van eventueel nieuwe muziek of laten genieten van Classics of mooie verhalen door middel van een ULTIMATE Song.

Anyway, ik was mezelf aan het afvragen en leek me in eerste instantie ook wel leuk om te vertellen wat: mijn eerste single was… Mijn eerste CD… En mijn eerste concert… Om eerlijk te zijn kan ik op geen van de drie een antwoord geven wat ik 100% zeker zou weten.. HAHA! En eigenlijk zelfs alleen van de eerste vraag zou ik IETS kunnen antwoorden.
Ik geloof dat ik mijn eerste single gekregen heb voor mijn communie (die ik nooit echt gedaan heb). Dat was Jantje Smit dan met Oma.
Mijn eerste CD zou ik echt totaaaaaal niet weten, waarschijnlijk was het terugkijkend heel erg slecht of kansloos dat ik dat vergeten ben!
Dan door naar vraag drie: eerste concert… Ik ben sowieso een enorme laatbloeier qua het bezoeken van concerten maar sinds ik dat doe, ben ik ook bijna niet te houden (in de zin van: als ik kan gaan ivm handbal, ga ik!). Dus eigenlijk moet ik hierop het antwoord schuldig blijven.. Het zal heus wel indruk hebben gemaakt op mij maar niet datgene dat mijn leven drastisch heeft veranderd 😉

Het leek dus in eerste instantie een heel leuk stukje te worden maar het blijft vaag. De boodschap is eigenlijk nu…
Het maakt niet uit wanneer je van muziek bent gaan houden of gaat houden, het gaat erom dat het je een bepaald gevoel geeft. Zoals jullie ook wel merken aan mij, het komt allemaal ook weer goed!! Ook ondanks dat ik een start heb gemaakt met Jantje Smit..!!

Ik hoop verder oprecht dat jullie als lezers het afgelopen jaar (of korter uiteraard) hebben genoten, geleerd en geluisterd. Mede door jullie likes, reacties (op de site, op Facebook of gewoon privé) blijf ik enorm enthousiast om volop door te gaan met wat ik nu al doe!!

Kunnen/willen jullie ook iets doen voor mij?? Natuurlijk zou ik het leuk vinden om mijn site/Facebook bekender te laten worden en dus meer bezoekers krijg… Nodig mensen uit op Facebook om te liken, deel berichten, like berichten, schrijf bijvoorbeeld je eigen ULTIMATE Song waarna je deze deelt met mij en uiteindelijk met jouw vrienden/bekenden!
Het zou mij enorm plezieren en een enorme stimulans geven! Dus alvast bedankt, ik hoop op jullie medewerking!

Vorig artikelOscar And The Wolf – Princes
Volgend artikelJUBILEUM: Longlost

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in