Altijd raak met deze baas!

Om eerlijk te zijn heb ik tot op de dag van vandaag nog steeds zijn voorganger in mijn hoofd zitten. ‘Good Day’ was een geweldige start van zijn promotie voor zijn vierde album. Tevens is dat ook de titel van dat album. Maar Jonathan Jeremiah zit absoluut niet stil. Hij heeft het album in feite al klaar en we kunnen deze op 31 augustus verwachten, mooi! Het zal weer een typisch JJ album worden, de pure stem van hem in combinatie van veel muzikale arrangementen. Niet met een bandje spelen maar juist met een volledige orkest, om preciezer te zijn The Heritage Orchestra geeft act de presence.

‘Mountain’ is dus de jongste telg. Zoals wellicht wel verwacht is het een track met veel vrolijkheid en genoeg catchy stukken erin. Een lekker ritme, een te gek fluit gedeelte erbij en dan uiteraard het chille ritme als Jonathan begint te zingen. Het refrein is met iets meer volume en het gefluit blijft dan heerlijk en slim op de achtergrond om deze later weer juist op de voorgrond te laten horen. Het is een track waar je zoals altijd weer energie van krijgt en iedere keer opnieuw wilt beluisteren.
Overigens is de clip opgenomen in Nederland, zijn tweede thuis. Op Kootwijkerzand is het samen met zijn director en uiteraard met zijn medefluiter en schrijver Ruben Samama een groot succes geworden.

Heerlijk om het weekend zo te starten!

Vorig artikelMicky – Fire
Volgend artikelMitch Rivers – Reconsider Me

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in