Wat een man!

Als Jonathan Jeremiah voorbij komt krijg ik automatisch een grote glimlach op mijn gezicht. Dit is vanwege zijn reusachtige uitstraling, zijn positieve mindset maar ook natuurlijk vanwege zijn muziek! Ondertussen is hij echt wel heel erg bekend in Nederland en volledig terecht. ‘Happiness’, ‘Lost’, ‘Lazin’ In The Sunshine’ en ‘Gold Dust’ zijn tracks waar je hem van kunt kennen! Mocht dat niet hel geval zijn, dan hoop ik dat je nu deze charismatische Brit in je armen sluit, zijn nieuwe track beluisterd en vrolijk wordt!

Eigenlijk is het een typische Jonathan Jeremiah track. Je weet wat je kunt verwachten maar het is aan de andere kant ook weer heel nieuw. Het is puur, het is easy listening, het is pop. De stem van Jeremiah is warm maar nu wordt hij iets meer omringd door achtergrondzangeressen waardoor het wat meer lading geeft. Verder is het ritme in de coupletten heerlijk vertolkt door de drums, bas en zijn eigen akoestische gitaar. Het is misschien wel een echte zomerse track; eentje die je lekker wilt horen op het terras als je een biertje drinkt. Zonnetje in je gezicht en deze op repeat. Ga absoluut niet vervelen!!
Overigens komt zijn gelijknamige album uit op 31 augustus. Dat is nog even wachten maar gelukkig hebben we al een voorproefje!

Check ‘m hier!

Vorig artikelMama’s Pride 2018
Volgend artikelGrim Tim – Over Soon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in