Lekkerrrrrrr!

Via de Popronde kom je steeds weer in aanraking met nieuwe bands. Sommige blijven hangen, sommige verdwijnen snel van mijn radar. Eentje die absoluut in de eerste categorie valt is Jolene, de band rondom Jolene Grunberg. Jolene is absoluut iemand waar je gewoonweg vrolijk van wordt, waar je energie van krijgt. Niet alleen op muzikaal gebied maar ook het enthousiasme wat ze uitstraalt en overbrengt!
Tracks van haar wat me nog steeds bijblijven zijn… Maar nu is het tijd voor iets nieuws, ‘Cynical’.

Het begint allemaal heel erg rustig en easy going. Op de achtergrond hele rustige synths maar na bijna een minuut start het refrein en het typische Jolene geluid. Iets hoger qua stem, tempo gaat omhoog en er kan weer gedanst worden! Het vervolg is gewoon goed, je blijft in een bepaalde spanning zitten waardoor je blijft luisteren. De beat die je continue hoort is net zoals het geheel een plus. Ook is de stem van Jolene altijd fijn om te horen! Energiek, eigentijds en never nooit vervelend.
Na de EP ‘End Of Story’ gaat ze deze lijn natuurlijk keihard doorzetten en is deze eerste track ‘Cynical’ zeker een voltreffer. Ik word er blij van en hopelijk meerderen met mij!

Enjoy Jolene!

Vorig artikelDawn Brothers – Holy Water
Volgend artikelGeorge Ezra – Paradise

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in