Daar is dan wederom nieuwe muziek van mister John Mayer!

En niet maar 1 nummer hoor. Nee nee, John Mayer zou John Mayer niet zijn als hij ook meer nummer online zet. Naast deze is ook ‘Changing’ en ‘You’re Gonna Live Forever In Me’. Daarnaast had hij ook al in een eerder stadium het nummer ‘Love On The Weekend’ uitgebracht!
Je kan niet zeggen dat hij stil zit of dat het allemaal als een verrassing komt. Maar wel natuurlijk altijd een genot om de betere nummers van hem te beluisteren.

‘Moving On And Getting Over’ is eigenlijk mijn favoriet van de bovengenoemde tracks. Waarom? Het is natuurlijk weer heel gladjes maar er zit meer in. Je voelt die blues er doorheen blazen wat dus het altijd goed maakt maar je proeft ook zeker wat R&B invloeden en een heerlijke groove in het geheel.
Naar het schijnt heeft hij dit nummer in 2014 al gemaakt maar toen had hij er nog geen 100% goed gevoel bij. Het is daarnaast ook best wel catchy. Dat heeft mede te maken met de ‘hook’ van een zin; ‘I still can’t seem to get you off my mind’. Hier wordt steeds kort gestopt alsof het een fout is van de plaat. Maar nee dus.
Het nummer komt heel rustig ten einde met een lange jam. Volgens John zelf zou dit vorig jaar nooit het einde zijn geworden maar omdat de track al 2 jaar geleden zo gemaakt is, heeft hij het zo gelaten. En stiekem is dat ook het beste! Al zeg ik het zelf.

De komende tijd zal hij geleidelijk met meer nummers naar buiten komen. Dat wordt dus even afwachten wat de rest gaat brengen! Ik hoop nog steeds op een enorm pittige track met heel veel gitaarwerk. Maargoed… Zoals gezegd, afwachten!

Vorig artikelMaximo Park – Risk to Exist
Volgend artikelThe Molochs – You And Me

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in