Het is lang geleden dat ik een nummer van John Legend tof vond. Nu kwam ik dus per toeval erachter dat hij tóch wel hele leuke tracks kan maken.

Natuurlijk kennen we John van die geniale liedjes en albums. Het begin van meneer Legend. Denk aan ‘Ordinary People’, ‘P.D.A.’ & ‘Save Room’. Later had hij ook nog veel succes met ‘All Of Me’.
Ook samenwerkingen deden het meestal goed maar dat was absoluut niets voor mij.
Op een of andere manier vind ik dit nummer wel weer wat hebben dus ik gun John Legend ook zijn Pick Of The Week op CamielMusic! Haha.

‘Penthouse Floor’ staat op het nieuwe album getiteld ‘Darkness and Light’. Deze kwam op 2 december van afgelopen jaar (dat klinkt nu al lekker oud…) uit. De mix van John Legend en Chance The Rapper pakt wel verrassend uit. Want ik moest in een eerder stadium niets hebben van de rapper. Nadat hij het voorprogramma had gedaan bij Macklemore & Ryan Lewis had ik hem afgeschreven. Het was werkelijk dramatisch…
Maar soms moet je iemand een nieuwe kans geven en zie hier. Het enorm relaxte stuk van John Legend inclusief het refrein en dan een te gek tussenstuk van Chance The Rapper zorgen ervoor dat ik het een fijn nummer vind.
De soul voel je, wat gospel op een of andere manier en hiphop. Het is wel compleet kun je stellen.

Maandag 2 januari 2017. Pick Of The Week. John Legend. Chance The Rapper.

Vorig artikelBeste nummers 2016.
Volgend artikelNachtschade – Speculations

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in