John Coffey.

John Fucking Coffey.

John_coffey_2 (Mobile)

Ik was al eerder in aanraking gekomen met John Coffey en toen vond ik het al erg goed. Maar, helaas nog nooit live kunnen zien. Tot afgelopen dinsdag, 5 mei. Bevrijdingsfestival in Roermond. Daar is het kwartje echt hé-le-maal gevallen. Toen wist ik het zeker, dit is een band welke ik helemaal ga volgen en liefst nog vaak ga zien!

John_coffey_1 (Mobile)Zoals ik al net zeg, het kwartje is gevallen. De show was zo geweldig oppermachtig. Het is een belevenis, werkelijk waar. Sowieso geven de vijf mannen gas als een malle, geen enkele seconde rustig eigenlijk. De power, de energie, de kracht die ze tentoon spreiden zie je vrijwel nergens meer, dat maakt het daarom ook zo speciaal en uniek. Zeker ook dat dit juist in Nederland een succes is nu. Maar dat is alleen op het conto van de boys zelf te schrijven.

De show in Roermond was in een vloek en een zucht voorbij. Helaas! Er gebeurde bijna teveel om allemaal op te noemen. Er was een jongetje van pakweg 12 jaar aan het crowdsurfen, er waren eigenlijk non stop moshpits aan de gang, zanger David ligt letterlijk bedolven onder het publiek, de heren van John Coffey zelf knallen elkaar omver tijdens het optreden & gooien water over elkaar heen of men speelt gitaar op elkaar. Ook er werd er nog een ‘wall of death’ gecreëerd! Daarin heb ik me ook goed geamuseerd….!

Broke Neck is het nummer dat ik benoemd heb. Gewoon knallen, gewoon gaan, gewoon gas. Eigenlijk hoef en wil ik er niet veel verder over vertellen, het is tijd dat jullie heeeeeel hard het weekend in stappen!!! ENJOY!

Foto’s zijn gemaakt door Judith van Bergen. Check ook haar website voor het zien van meer foto’s! Onder meer Di-rect, Blaudzun & uiteraard het Bevrijdingsfestival. www.judithvanbergen.nl.
Als afsluiter nog een laatste van John Coffey!!!

John_coffey_3 (Mobile)

Vorig artikelChef’Special
Volgend artikelDisclosure – Bang That

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in