Fijn Fijn Fijn

Ondertussen is er al genoeg gezegd en geschreven over dit nieuwe nummer van Johan en dat is ook volkomen logisch. Het is misschien wel de meest geliefde band in Nederland, als je het aan de ‘ouderen’ vraagt. De jeugd zal hen waarschijnlijk niet of nauwelijks kennen. Laten we het dan maar een ontmoeting noemen nu. Het is onwijs lang geleden dat deze toffe band nog iets van zich liet horen. Het was ook eigenlijk finito maar toch pakken ze weer de instrumenten in hun handen om te gaan knallen.
De frontman Jacob de Greeuw heeft nog steeds 3 man om zich heen staan maar het is wel een beetje veranderd! We hebben bassist Diets Dijkstra, slagwerker Jeroen Kleijn en nieuwe gitarist Robin Berlijn. Ook is al bekend gemaakt dat de heren met een volledig album zullen komen, deze heeft de titel ‘Pull Up’ gekregen en komt op vrijdag 13 april uit.

Maar daarover kunnen we het nog niet hebben. Het is nu alle aandacht voor die track, voor ‘About Time’. Kijkende naar de titel snappen ze het zelf ook, het werd stiekem ook echt tijd dat ze met nieuwe muziek zouden komen. Eigenlijk herken je het ook wel meteen. Na een rustig begin proef je die typische Johan sound en het voelt heel erg vertrouwd. De coupletten zijn perfect, easy going en helder. Een toffe gitaarsolo erbij en weer doorpakken! Het is misschien niet zo dat het een track is wat meteen iedereen zal gaan meezingen maar door het bepaalde ritme is het wel een oorwurmpje.

Daarom ook een logische keus om de nieuwe Johan als Pick Of The Week te kiezen!

Vorig artikelCUT_ – It’s On
Volgend artikelMilo Meskens – Stone Cold Liar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in