Wederom: RAAK!

Ik betwijfel of ik écht nog moet uitleggen wie Joan Franka is. Ondertussen heb ik al meermaals over haar geschreven en ze heeft zelfs gespeeld tijdens CamielMusic Unplugged! Eerlijk is eerlijk: ik vind haar muziek fantastisch klinken. Ondertussen is ‘My Man’ het derde nummer wat ze uitbrengt en ook deze doet niet onder ten opzichte van de ‘Bad Boy’ of ‘The End’. Daarbij is er wel heel erg goed nieuws. Stiekem wacht ik, hopelijk meerdere, al lang op dat album.. Want deze is al meermaals uitgesteld! Tóch kunnen we allemaal naar de Melkweg op 27 november voor de releaseparty. Maargoed, dat duurt nog eventjes. Gelukkig hebben we voor nu wél muziek. En wat voor iets…!

Waar dit nummer over gaat, is wel een tof verhaal. Ik kan het wel heel erg uitgebreid kan beschrijven maar ze verteld zelf het beste. Want dit nummer staat op Electrosaurus Vol. II. Een compilatie album vanuit de heren van DeWolff waar frontman Pablo van de Poel met een aantal bands tracks ofwel albums heeft opgenomen in hun eigen Electrosaurus Studio te Utrecht! Dus wil je dit nummer op vinyl hebben, koop ‘m! OHJA! De uitleg, die kun je checken via deze link: WOLFFCAST: ELECTROSAURUS 2! Haar sound blijft voor mij fenomenaal. Je kunt dit gewoonweg niet negeren als het op staat. Het is zó anders dan alle andere nummers die je voorbij hoort komen. Ik kan het ook totaaaaaal niet in een hokje stoppen en dat vind ik ook klasse. Dus genoeg geluld, luisteren deze hap!

Vorig artikelSunday Zombies & The Brain – How To Get A Brain (For Dummies)
Volgend artikelCHARLOT – Better When It’s Dark

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in