Bond-achtig goed!

Zonder mijzelf op de borst te kloppen; maar wat ben ik blij dat ik er op tijd bij was om deze topper weer te ontdekken. Het kwam door de Popronde dat ik de naam voorbij zag komen en ik was benieuwd. Toen ik de muziek hoorde was ik verkocht. Onwerkelijk! Is dat dezelfde persoon? Helaas lukte het niet om Sittard te boeken (lag aan mij, niet Joan!) heb ik haar gelukkig gezien/gehoord in Venray. Wát een show! Wát een sound! Wát een overtuiging! Haar vorige track ‘The End’ had al genoeg power en klasse in zich, hoe zit het nu? ‘Bad Boy’ is de titel van het tweede nummer wat overigens ook op het komende album zal komen te staan. Deze zal in februari uit worden gebracht!

Overigens is het super vet dat ze heeft samengewerkt met Marnix Wilmink van 45AcidBabies en haar plaat heeft opgenomen met Pablo van de Poel! Het krachtige spat er vanaf seconde één van af. Lekker ritme, strak, dansbaar maar ook met veel flair. Die flair komt nóg meer terug als Joan begint te zingen. Een attitude waar je U tegen zegt. James Bond? Ja hoor, alwéér! Ik heb geen idee hoe ze het voor elkaar krijgt maar het klopt. De muziek is er, alleen nu de film nog. Het nummer gaat overigens over het los komen van een giftige relatie maar stiekem toch soms terugverlangen naar die hoge pieken die je hebt gehad. Live lijkt het ook alsof je een soort ‘spell’ over je uitspreekt. Contact maken doet ze gewoon en overtuigd binnen een paar seconden.

Nu tijd voor de volgende kneiter!

Ohja, op 11 januari speelt ze op de 5e editie van CamielMusic Unplugged in het Gruizenkerkje te Sittard!

Vorig artikelBallarat Bandit – Oh Boy
Volgend artikelJudy Blank – Pretty Far

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in