Tja… Het is en blijft in eerste instantie toch het broertje van…. Het broertje van Rocco Hueting, van de Staat. Maar nu begint hij, Jimmi Jo, zich alleen maar beter te profileren als eigen artiest en uit de schaduw dus. Ik kwam Jo Goes Hunting op het spoor bij de show van (hoe kan het ook anders) De Staat. Dat was in de Muziekgieterij en ze speelden in het voorprogramma. Het was vreemd maar wel heel erg lekker. Vanaf dat moment ben ik ze wel gaan volgen.

Ze doen ook dit jaar mee aan de Popronde, het grootst rondreizende festival van Nederland. Meestal is dat ook de uitgelezen mogelijkheid om nieuwe muziek te droppen en te zorgen dat het in de smaak valt! Jo Goes Hunting begrijpt dat volledig. ‘Winner’ is echt een ijzersterke track met een heel scala aan diversiteit erin.
De diepe stem is een soort van hypnotiserend te noemen en pak daarbij de opzwepende muzikale kwaliteiten die erbij horen en je hebt een perfecte binnenkomer. Halverwege komt er enorm veel rust in, sleepy mood, zonder dat het saai wordt. Het blijf opletten, daarvoor wordt wel gezorgd. Op een of andere manier doet het me denken aan Flying Horseman. Maar dat heeft te maken met het vlakke en vaak herhalende ’tonight’. Vervolgens komt dat sterke intensieve geluid terug.

Ik kan deze echt op repeat zetten. Mede vanwege dat aantrekkelijke intro en slot maar in het tussenstuk zit ook iets waardoor het enorm meeslepend is en een zeer prettig gevoel geeft!
Jo Goes Hunting is misschien wel wat alternatief maar het heeft wel iets heel tofs. Dus twijfel niet en word meegenomen naar de wereld van Jo Goes Hunting!

Vorig artikelSia ft. Kendrick Lamar – The Greatest
Volgend artikelJett Rebel – Tracks Of Your Tears

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in