Daar issie weer! Het nummer ‘Winner’ was ook echt een winnaar. Nu de opvolger!

De ster van Jo Goes Hunting is rijzende. Voor wie het (nog) niet weet: Jo Goes Hunting is het project van Jimmi Hueting. Het broertje van Rocco Hueting van De Staat. Ook mede door De Staat heeft Jo Goes Hunting zich al heel goed in de kijker kunnen spelen! Het voorprogramma tijdens hun clubtour door Nederland en binnenkort ook in de HMH (Afas live… I know…).
Daarna ook de Popronde en dat was natuurlijk ook weer een uitgelezen kans om zichzelf in de kijker te spelen! Dat is zeer zeker gelukt. Destijds kwam ook de single ‘Winner’ uit, wat een topplaat.
Maar ze zijn ook nu geselecteerd in de lijst 12van3voor12 talent geworden oa samen met 45AcidBabies, Radio Eliza & Nana Adjoa. Dus ze zullen ook op de radio meer en meer aandacht krijgen.

En nu dan weer een nieuwe single! ‘Confusion’ is voor mij zeer zeker herkenbaar. Het heeft weer een lekker geluid, de stem van Jimmi is fijn en het heeft die pure indie klanken erin zitten. Misschien wel ietsjes minder dan de voorganger maarja… Dát was voor mij ook een track welke ik héél vaak op repeat heb gezet. Dat is niet bij alle nummers mogelijk 😉
Desondanks wel weer een nummer waarmee Jo Goes Hunting zich lekker op de kaart zet.

De met andere woorden…. Niet in paniek raken, niet verward! Maar het is wel echt zo: Jo Goes Hunting is de Pick Of The Week!

Vorig artikelRag’n’Bone Man – Skin
Volgend artikelJamiroquai – Automaton

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in