Precies zoals we ze kennen

Bijna 2 jaar geleden schreef ik over hun debuutalbum: ‘The Ark’. Daarna hebben ze uiteraard veel optredens gehad en tijd geinvesteerd om ook weer nieuwe muziek te maken. Mocht je overigens denken, waar ken ik deze naam ook alweer van? Deze Maastrichtse band heeft in 2015 Pinkpop geopend en toen ging veel deuren open! Ze zijn bijvoorbeeld een graag geziene en gehoorde gast op Zwarte Cross. Mooi dat hun eigen mix van country, folk en rockabilly zo goed wordt gewaardeerd!

Maar nu dan hun gloed nieuwe nummer! ‘Old Joe’ is de titel en je kunt het een een echt verhaal noemen. Het start allemaal redelijk rustig en is het puur, eigenlijk volledig akoestisch. We maken kennis met Old Joe en je voelt de emoties wel rustig opkomen. Dit komt uiteraard ook door de pure sound. Langzamerhand komt er meer ‘geluid’ bij en ook samenzang. Iedereen van de band tezamen en wordt het tempo wordt na zo’n 2 minuten opgevoerd. Het feestelijke, het energieke en het spontane proef je weer. Mooi om de afwisseling zo te horen maar ook dat dat überhaupt kan. Puurheid en euforie. De heren slagen weer in hun goede opzet!

Veel luisterplezier!

Vorig artikelThe Hunna – Flickin’ Your Hair
Volgend artikelSam Fender – Friday Fighting

1 REACTIE

  1. echt een te gek nummer!! mooi om te zien dat deze band nog altijd in een stijgende lijn zit. kan niet wachten om ze deze zomer weer op een festival te zien!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in