Nee hoor! Ik ben die Pick Of The Week niet vergeten, alleen iets later!
Ik heb gekozen voor Jett Rebel, die naam komt me bekend voor hoor ik jullie denken…. Dat klopt! Twee maanden geleden heb ik deze rasartiest ook al gekozen maar dan met het liedje ‘Louise’. Nu is er een nieuwe EP uitgebracht genaamd ‘Mars’. Daarop staan wederom super nummers maar ook het nummer ‘Tonight’. Hier laat hij weer zien over geweldige skills te beschikken en weer een geweldig nummer maakt. Ook Gerard Ekdom draait hem grijs. Deze week speelt hij veel op Serious Request en hij zal in 2014 een grote naam gaan worden. EN TERECHT!! Voor nu, deze clip: Jett Rebel – Tonight

Vorig artikelRolling Stones – Start Me Up!
Volgend artikelBlaudzun – Euphoria

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in