Jett Rebel artwork (Mobile)We kunnen er een beetje omheen draaien, we kunnen het negeren maar eigenlijk is dat niet heel erg slim. Waarom niet? Omdat deze nieuwe track van Jett Rebel gewoon weer pure geniale klasse is.

De muzikaliteit straalt er weer van af en het voelt op een of andere manier enorm jaren 60. Dit heeft mede te maken met de blazers maar ook hoe alles is opgenomen. Lekker vintage! Verder zit hier pure rock ’n roll in met enorm veel blues en soul. Verder kwam gisteren in het nieuws dat hij als ‘Mystery Guest’ zal optreden op Lowlands, hoezo goede PR?? Maar natuurlijk is het niet zomaar een optreden. Hij zal zijn nieuwe album, welke volgende week vrijdag (26 augustus) zal uitkomen, daar op Lowlands dus, integraal gaan spelen! Hoe vet.
Het album heet overigens ‘DON’T DIE ON ME NOW’.

Zoals we weten is dit album #2 van de dri e die dit jaar zullen gaan uitkomen. Het eerste was namelijk ‘Truck’ en nu dus deze. Het is zeer zeker weer anders dan het voorgaande werk. Het is en blijft een geweldenaar! Én, ook heel belangrijk, heel erg inventief. Hij daagt zichzelf uit maar zal nooit teleurstellen!

Enjoy deze. Op het weekend!!!

Check ‘m op Spotify!!! Jett Rebel – Lucky Boy.

Vorig artikelSint Rosa Festival 2016
Volgend artikelJagwar Ma – Give Me A Reason

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in