Legend!

Ondertussen kennen we Jett Rebel wel. Van rijzende ster naar hartstikke gearriveerd. Verder is het een alleskunner, een kameleon. Pop, rock, soul, funk…. Jelte Tuinstra, wat zijn echte naam is, draait zijn hand er niet voor om! Ook als je kijkt of luistert naar de platen wat hij heeft uitgebracht, zit daar een enorme verscheidenheid in! Knap, dat is zeer zeker een feit. Ook qua persoon is hij anders geworden. Van chaoot en vaak onder invloed van drank of drugs, naar pure muzikant die al een hele lange poos clean is!
We hebben hier in ieder geval de opvolger van de track ‘Amy’, wat een echte pop track is en ook heel erg opviel. Wat is ‘Good Boy’ dan?

‘Good Boy’ is weer heel anders maar heeft zeer zeker gelijkenissen! Als je het pure hoort van de 3 maanden oude track ‘Amy’ en dan deze, weet je wel dat er een pop kant in zit maar dit is veel exclusiever! Het heeft een bepaalde rock allure door de intro maar dan ook heel funky door de gitaarsound wat ontwikkelt wordt. Als dan het refrein even komt, is het weer dat pop geluid wat altijd wel terug komt bij Jett Rebel. Als we dan verder luisteren blijft die funk ook heel erg terugkomen en veel energie geven. Live zal dit wel een track kunnen zijn waar er eindeloos op kan worden gejamd, lekker muzikaal en vol power.
Persoonlijk vind ik deze ook veel meer hebben dan de voorganger! Hier zit meer muzikaliteit in en is het weer een beetje de echte ‘oude’ Jett zoals bij zijn EP’s. TOP!

Check ‘m nu! Lekker jaren 90 overigens.

Vorig artikelVan Common – Moonlight Blue
Volgend artikelSunset Sons – Running Man

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in