Back in business!

Ik had uiteraard meteen vorige week deze nieuwe Jett Rebel online kunnen gooien maar des te leuker om even te wachten tot de grootste aandacht ervan af is en weer een zwengel eraan te geven!!
Maar onze geweldenaar is terug. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Weer een lekkere make over gehad en nu ziet ie er weer bijna ‘normaal’ uit. En dan bedoel ik: minder excentriek. Maargoed, deze man kan alles hebben en alles aan! Uiteindelijk gaat het om de muziek wat hij maakt en ook daar hoor je mij niet over klagen. En tegelijkertijd kun je ook daarin stellen dat hij houdt van veranderingen. Veel rockgehalte was er in het begin, experimenteren tussendoor en ‘Superpop’ (zijn laatste album red.) was heel erg poppy. Benieuwd naar ‘Amy’!

Ik zal alvast verklappen, het blijft goed poppy klinken maar dan wel in een geëvolueerde vorm. Het begint rustig, heel puur en open. Als vervolgens het refrein erin komt zorgt Jelte Tuinstra, z’n echte naam, ervoor dat een kopstem wordt gebruikt waardoor het enorm aanstekelijk wordt. Muzikaal zit het ook weer heerlijk in elkaar, tussendoor nog een klein intermezzo op de akoestische, klassieke gitaar terwijl je daarna de elektrische goed hoort. Ook het pianospel wil ik nog benoemen, misschien wel ritmisch het belangrijkst. Er gebeurd weer zoveel! Typisch Jett Rebel.
Ongetwijfeld een nummer wat veel mensen kunnen liefhebben, maar ook die denken.. Wat is dit? Ik hou zeer zeker iets meer van zijn rock gehalte maar och… Je kunt ALS je Jett eenmaal te gek vindt, hem gewoon niet meer niet leuk vinden.

Check deze aanstekelijke track!!

Vorig artikelTamarin Desert – Holding On (live)
Volgend artikelJack and the Weatherman – Out Of Control

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in