Perfect!

Misschien vreemd om nu dit te laten horen, of misschien uit te brengen maar dat maakt uiteindelijk allemaal niet uit. Als ik aan Jeremy Loops denk, dan denk ik aan vrolijke muziek, zonnetje en bier. Nu, met dit weer en temperatuur, is dat natuurlijk heel erg moeilijk. Maar het is gewoon goed om dan maar te ‘hunkeren’ naar de zomer, naar de zon! Misschien ken je Jeremy Loops wel van de hit ‘Down South’. Heerlijk vrolijk, energiek en vol passie. Deze Zuid-Afrikaan weet wel van wanten en houdt van de dansbare sound.

Dat dansbare en vrolijke komt duidelijk terug in z’n nieuwe single ‘Waves’. Hij heeft op deze track samengewerkt met een paar goede namen: Jake Gosling (schreef voor o.a. James Bay & Lady Gaga) en Will Hicks (producer van o.a. Ed Sheeran & Bastille). Het fluitje is leuk, de Zuid-Afrikaanse elementen zijn aanwezig en uiteraard is de stem van Jeremy weer top. Pak dan ook nog de clip, waardoor je misschien nóg meer hunkert naar de zomer, dan is het wel een nummer waar je alleen maar vrolijk van kan worden en blijven!
Tevens is ook bekend geworden dat Jeremy weer met een album zal komen, dat zal sowieso in 2018 zijn maar wanneer is niet bekend, helaas!

Dus, de week gaan we goed en fijn starten.

Vorig artikelBirth Of Joy – Hyper Focus
Volgend artikelNu of Nooit finale zit erop… Walden gaat naar Pinkpop!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in