jd mcpherson En hier weer een hele toffe track die ik ontdekt heb middels Spotify. Ik doe toch de laatste tijd (gelukkig) weer wat meer inspiratie op en dat doet me goed.
Nu dus een nieuwe (waarschijnlijk) onbekende naam voor velen. Zo ook in eerste instantie bij mij.

JD McPherson is de naam, een man uit Oklahoma dus dan weet je dat het een rocker is. Echte ouderwetse rock ’n roll, rockabilly, blues. Zo ziet hij uit, zo klinkt hij. Top!
Ondanks dat hij ‘al’ 38 jaar is, is hij pas vanaf 2012 bekend met zijn muziek. Toen bracht hij een album uit genaamd Sings and Signifiers. Nu, in februari van dit jaar, heeft hij zijn tweede album uitgebracht genaamd Let The Good Times Roll en daarop staat dit nummer. Wat ik geinig vond om te lezen was dat hij onder meer zijn inspiratie haalt uit artiesten waar je het never nooit van verwacht. Denk aan een Wu-Tang Clan en Pixies. Led Zeppelin vind ik daarentegen wél volkomen logisch.

Schijnbaar heeft hij ook in Nederland gespeeld, had ik waarschijnlijk wel heel tof gevonden.
Dan nu maar luisteren via Spotify of ander YouTube.

Enjoy!

Vorig artikelDylan Kelly – All My Friends
Volgend artikelEditors – In Dream

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in