Puur!

Soms sta ik van mijzelf te kijken. Waarom heb ik er nooit over geschreven? Hoe kan dat? Ik weet dan zeker dat ik erover heb nagedacht maar het is er nooit van gekomen. Balen dus! Maar hey, beter laat dan nooit? Het gaat in ieder geval om Jasper Schalks. Jasper maakt gewoonweg prachtige muziek. Het is americana, het is roots. Puur kun je het hoe dan ook noemen! Sinds 2014 is hij bezig met het verspreiden van zijn mooie klanken. Enkele singer songwriter contesten gewonnen, finale van Mooie Noten gehaald en in 2016 ook meegedaan aan de Popronde. Dit jaar heeft hij een EP uitgebracht: ‘These Things Shall Pass’. 5 tracks die zeer uniek zijn maar ook allemaal weer gelijk.

Toevalligerwijs, of niet, zal Jasper morgen (13 december red.) een solo showtje geven in Sittard. Om precies te zijn in proeflokaal ’t Hophuys. Hij zal sowieso nieuwe muziek gaan spelen, want dat heeft hij stiekem al een beetje bekend gemaakt maar deze ‘oude’ tracks zullen hopelijk ook de revue passeren! Zeker ook ‘Goodbye In Advance’. Het kenmerkende aan Jasper is vaak zijn mondharmonica en die klinkt hier prachtig. Als je dat samen pakt met de duidelijke americana stem, weet je dat het goed zit. Meeslepend maar helder. Natuurlijk is het met een band voller van geluid maar solo juist intiemer en geeft het nóg meer betekenis! 
Om meer te horen in die intieme setting moet je er dus voor zorgen dat je morgen om 20.30 uur aanwezig bent in ’t Hophuys! Gratis! Daarbij kun je on the side genieten van een heerlijk biertje. Wie wilt dat nou niet? Juist ja.

Geniet van deze Sofar Sound uitvoering!

Vorig artikelBanner. – Years In Shade
Volgend artikelCar Pets – Directed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in