AF!

Lees die header niet negatief alsjeblieft. Ik bedoel ermee dat deze track gewoon af is. Van begin tot einde. Maar tot zover eventjes over de muziek. Eerst de band maar eens bespreken. Het gaat om Jason Waterfalls. Een band uit Utrecht en bestaat uit vier gasten: Thijs, Paul, Bas & Kirill. Sinds 2017 hebben ze al een paar tracks uitgebracht en nu dit jaar was het eerst ‘New Realities’ wat de klok sloeg maar nu zijn ze daar met ‘Pick Up The Pieces’. Om maar meteen te zeggen dat het heerlijke bombastische klanken heeft!

Het begint de eerste paar seconde heel erg elektronisch maar als dan het heerlijke gitaarriffje erbij komt, weet je dat het gaat om heerlijke pop/rock. De stem van Thijs is helder en past perfect bij deze stijl. Richting het refrein komt er meer power in en knalt het meteen. Daarbij blijft ie ook meteen hangen, wedden? Het doet me echt denken aan Bring Me The Horizon of Jimmy Eat World. Krachtig, energiek en zoals gezegd bombastisch.
Informatie krijgen over de track is overigens altijd interessant. Dit zegt de band zelf erover: De inspiratie voor Pick Up The Pieces komt van ‘San Junipero’, een aflevering van de populaire Netflix-serie ‘Black Mirror’. Ja, inderdaad, de 80s vibe van de serie komt overheen met die van JASON WATERFALLS, maar dat is niet het enige… De aflevering gaat over twee oude dames wie de beste momenten van hun leven steeds opnieuw willen beleven terwijl zij worden geconfronteerd met tegenstrijdige emoties en moeilijke situaties. Pick Up The Pieces gaat over de spanning tussen deze twee mensen, terwijl de tijd stil staat en de hele wereld om hen draait.

100% zeker dat je hier veel energie uit haalt!

Vorig artikelThe Lighthouse – Catch Fire
Volgend artikelBloYaTop – Groove Control

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in