Part 1? Part 2?

No nonsense muziek moet er ook in zitten. Gewoon muziek die je even lekker hard aanzet en waar je niet te hard bij hoeft na te denken. Dat is vaker zo bij de grotere artiesten (sorry), maar dat is gewoonweg een feit. Minder diepgang, makkelijkere beats maar goede en ook een geluid die iedereen onthoudt en op mee doet.
Jason Derulo heeft die ambacht begrepen en heeft dus zo al behoorlijk wat hits gescoord. Denk bijvoorbeeld aan ‘Swalla’ met Nicki Minaj, ‘Talk Dirty’ en ‘Trumpets’. Het is wel een alleskunner lijkt het. Niet alleen een zanger maar ook dansend staat hij zijn mannetje.

‘If I’m Lucky’ heeft gewoonweg een interessant geluid. Het heeft rustige coupletten en het refrein is enorm catchy. Slim. Ook marketingtechnisch zit het slim in elkaar. Hij heeft het ook nog over een bepaald drankje: Graybeard Distillery’s Bedlam Vodka is het om precies te zijn. Dat drinkt hij geregeld in de clip.
Maar dat is zijn Part 1. Part 2 is heel anders. Daar lijkt het wel alsof hij al in een zombie is veranderd en heeft het ook over de begraafplaats, graveyard. Om hem heen dansen allerlei dames met bloed rond… Het is een heel ander beeld dan dus het eerste deel.

Anyway…. Het gaat gewoon om het liedje. Ontspannen!

Vorig artikelThe Brahms – Sleep
Volgend artikelSecret Rendezvous – For Real.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in