Lente gevoel!

Dit is wel leuk! Het is misschien vreemd dat ik het heb gemist maar beter iets te laat dan helemaal nooit. Maar het gaat om Janne Schra, ze heeft nieuwe muziek. Dat betekent dat ze na haar grote succes van het vorige album ‘PONZO’ en haar zwangerschap, nu weer klaar is om Nederland te bestormen met haar unieke en prettige sound. Janne Schra is zeker geen onbekende naam in muziekland. Veel muziek gemaakt en veel projecten gedaan. Room Eleven bijvoorbeeld maar ook haar eigen Schradinova. Ondertussen is het ‘gewoon’ Janne Schra.

Zoals ik in de titel al zeg, je krijgt er een bepaald lente gevoel van! Het is allemaal heel puur, heel minimalistisch gemaakt maar dat maakt het tegelijkertijd ook groots. De fijne stem begeleidt je zonder zorgen door de track en als je soms de backings heel vrolijk haar nazingen, krijg je een grote glimlach op je gezicht.
Na een dikke twee minuten komt er even een andere flow in wat het nog interessanter maakt, even een sprong in het diepe. Maar uiteraard wordt er afgesloten met het refrein en het gezellige ‘na na na na’. Als je nu te weten komt dat het nummer gaat over het leven op een perfect eiland, kijkende naar de horizon en dan nog steeds afvragen wat er aan de andere kant van het water is en dan stiekem wel nog meer willen hebben… Snap je de essentie en klanken wel van dit nummer!
Overigens zal er ook een album komen, deze heeft de titel ‘OK’ gekregen. Op 22 juni krijgt deze het levenslicht te zien!

Klaar voor de lente? Of de zomer? Luisteren!!

Vorig artikelInge van Calkar- Imaginary
Volgend artikelTiger Pilots – A Day’s Wait

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in