Oke: Dit is hoe dan ook een echte echte echte Must Listen.
Janne Schra – Everything I Do Ooh Ooh.

janne schra

Janne Schra is wellicht bekend van eerdere projecten, denk aan: Room Eleven (vooral het nummer Hey Hey Hey zal bekend in de oren klinken) en Schradinova.
Nu is het al een tijdje ‘gewoon’ Janne Schra, haar eigen naam. 13 februari komt haar album uit genaamd PONZO.
Positivisme is de boodschap: doorgaan, niet zeuren en tevreden zijn met wát je hebt.
De producer van dit mooie werkje is Torre Florim, leadzanger van de band De Staat (Jaaahaaaaaa!!! Ok, ik geef het toe… Ik ben fan).

De duidelijk herkenbare stem van Janne herken je heel snel. Juist datgeen is het wat haar zo uniek maakt, puur en helder maar ook soms met een lekker rauwer randje. Nu ga ik niet teveel praten over de nummers ofzo, dat komt later bij de CD recensie…
Ik wil het nummer Everything I Do Ooh Ooh even benoemen.
Mensen wat word ik daar blij van zeg! Het is enorm catchy, het blijft hangen, het is echt vrolijk. Lekker liefdesliedje, IK blijf juist aan dat liedje denken! Nu staat ie ook op YouTube mét een clip die ook geinig is. De zomer begint spontaan als je dat nummer hoort.

Ik hoop oprecht dat ze na haar eerste tour snel data bekend maakt dat ze richting het zuiden komt… Ik heb het al langer op de planning staan..
Nu maar hopen dat IK dan ook kan! Finger crossed.
Anders ga ik het wel op een andere manier proberen… Welke? Blijf CamielMusic maar volgen, dan weten jullie het wellicht binnekort!

Hup, muziek luisteren dan maar!!! Janne Schra – Everything I Do Ooh Ooh.

Vorig artikel2CELLOS
Volgend artikelPalio SuperSpeed Donkey – Obi-One

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in