En toen was het bericht daar dat Jay Kay met een nieuw album komt!

Jay Kay is natuurlijk Jamiroquai en is eigenlijk wel een fenomeen. Het zal ondertussen al het achtste studioalbum zijn van deze kleine grote man. Met dezelfde titel voor het album alsmede de single kan worden gezegd dat hij helemaal back in business is!
Op 31 maart zal het album uit komen en klinkt zoals Jamiroquai is: funky, jazzy, elektronisch & disco.
Mocht je Jamiroquai niet kennen dan ga even snel naar YouTube en beluister oa ‘Virtual Insanity’, ‘Cosmic Girl’, ‘Deeper Underground’. Dan zeg je….. OOOOOH JA!

Maargoed. ‘Automaton’ is echt een track waarvan je ook kan zeggen: dit is een classic! Want het is enorm herkenbaar, puur funky, vol energie en alle elektronische elementen zitten erin die je ook verwacht.
Het is natuurlijk even afwachten wat de rest van het album zal brengen maar het is een feit dat hij hiermee de lat voor zichzelf natuurlijk heel erg hoog legt.

Uniek ook zoals hij is gaat hij voor zijn tournee ook alleen maar naar plekken die uniek zijn en waar hij zonder meer een middelpunt zal zijn. In Nederland komt hij naar Rotterdam, naar het North Sea Jazz festival! Heel erg tof dus.
Genoeg gekletst, genoeg geleuter…. Tijd voor deze topper!

Vorig artikelJo Goes Hunting – Confusion
Volgend artikelThe Black Marble Selection – Garden Of Delight

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in