Jamie N Commons (Mobile)Waar ik gisteren een song had van Ed Struijlaart die kan worden gebruikt tijdens de Olympische Spelen heb ik nu eentje die zeker weten gebruikt gáát worden tijdens de Spelen maar dan niet door Nederland. Nee, dit nummer gaat worden gebruikt door de BBC, dus door Engeland. Het is het officiële anthem!

Diegene die het zingt is Jamie N Commons. Misschien komt de naam je bekend voor, dat is zeer zeker mogelijk. Als we even denken aan een trailer van de populaire serie ‘Orange Is The New Black’ is het nummer ‘Jungle’ van de X-Ambassadors (bekend van Renegades) samen met deze zanger te horen. Dát is goede promotie maar wat te denken dat hetzelfde nummer ook in de game Battlefield Hardline en de film Pitch Perfect 2 zat…. Tja!

Maar het gaat nu om deze track. ‘Not Gonna Break Me’ is echt een knaller. Je voelt ook aan de opbouw dat het zo’n nummer is die het inderdaad goed gaat doen bij de Spelen. Bij elke medaille dat gewonnen gaat worden zal deze op de BBC worden uitgezonden met op de achtergrond de winnaar (of tweede/derde plek). Jamie N Commons laat de bluesrock weer even groeien! Lekker!

Vorig artikelEd Struijlaart – Gold
Volgend artikelStorksky – Fracas Maracas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in