James Morrison is terug, een maandje, maar toch… Hij is terug!

James Morrison

Deze Britse zanger is terug na vier jaar stilte maar die stilte was ook niet voor niks. Hij heeft sowieso niet de gemakkelijkste jeugd gehad waar zijn vader wegging en zijn moeder zat in de schulden.
Vervolgens kwam er een verhuizing aan te pas om zichzelf meer vertrouwen te geven. Nadat hij werd ontslagen bij een wasserij voor vrachtwagens werd de focus 100% muziek.

Geen slechte beslissing als je het mij vraagt: in 2006 brak hij keihard door met het nummer ‘You Give Me Something’. Deze stond op zijn debuutalbum Undiscovered.
Uiteraard was niet alleen dat een grote hit, denk aan de samenwerking met Nelly Furtado ‘Broken Strings’ en ook was ‘Slave To The Music’ een top nummer. Daar zat weer een twist aan, iets rauwer meer uptempo. Juist dat maakte hem een nóg betere artiest!!

Nu is hij dus zoals gezegd terug. Hij komt ook met een nieuw album. Higher Than Here komt uit op 30 oktober en daar staat dus dit nieuwe nummer op: Demons.
Met ‘Demons’ is waarschijnlijk de bedoeling geweest om zichzelf weer in de kijker te zetten. Met het herkenbare hoge stemgeluidje is dit een duidelijke radio plaat maar wél ene die catchy én goed is! Moet ik er wel bij zeggen dat ik enorm nieuwsgierig ben wat verder op het album zal staan…..

Vorig artikelThe Royal Concept – Fashion
Volgend artikelTaymir – Sometime

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in