Jagwar Ma

Lekker hoor. Jagwar Ma kwam ik tegen per toeval. Volgens mij was het via Spotify maar weet ik niet zeker. Maar toen zag ik ook dat deze band destijds ook in het voorprogramma stond van Tame Impala, hoe mooi! Het past ook enorm goed samen.
Beiden zijn Australische bands en ook ongeveer dezelfde speelstijl. Nu iedereen bekend is met Tame Impala vind ik het niet gek dat ik nu weer inzet op Jagwar Ma. Sinds 2011 bestaat dit trio al en zeker sinds 2013 maken ze stappen. Denk onder andere ook aan complimenten van Noel Gallagher, Foals en The XX. Nu zitten ze in Groot Brittanië en dit geeft ze meer mogelijkheden. Die interessante sound: electronisch, dromerig en vol psychedelica zorgt ervoor dat ze tóch net iets extra’s hebben en dus doen.

Deze track, Give Me A Reason, zal staan op het komende album welke uit zal komen op 14 oktober. De titel is ‘Every Now & Then’. Het is dus de opvolger van album nummero 1: Howlin’. Het is een echte oorwurm: hele duidelijke sound, energiek, dromerig en blijft hoe dan ook doordenderen in je hoofd. Heel erg fijn!

Blijf deze band in de gaten houden, gaat het alleen maar beter en beter doen. Gegarandeerd!!

Vorig artikelJett Rebel – Lucky Boy
Volgend artikelMetallica – Hardwired

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in