Jagwar Ma

Toen ik dit nummer voor het eerst hoorde was ik verkocht! Naarmate ik het vaker en vaker ging beluisteren wist ik eigenlijk niet meer waar ik het moest plaatsen. Ik welk genre of in welk straatje.

Dit nummer is absoluut niet nieuw en de band zelf ook niet bepaald. Jagwar Ma is een Australische band uit Sydney en is al bezig vanaf 2011. Het was in eerste instantie een duo bestaande uit Jono Ma en Gabriel Winterfield. Later voegde zich daar ook Jack Freeman bij. Ze hebben twee jaar gewerkt om een eerste album uit te brengen, dit kwam in 2013. ‘Howlin” werd het genoemd. Hier stonden 11 nummers op.
Waaronder mijn absolute Must Listen: Come Save Me.

Maar om even terug te komen in wat voor straatje je Jagwar Ma moet plaatsen…. Je hoort zoveel!!! Denk aan psychedelische klanken, overduidelijke sixties pop. Dan het dansbare geluid in de zin van electro en trance. Al met al is het een exotische mix. Een soort cocktail met veel smaken die verdomde lekker is!

Het is al duidelijk geworden dat ze gaan touren met Tame Impale vanaf januari waaruit ik ook een beetje kan, misschien wel wil opmaken dat ze bezig zijn met nieuwe muziek!

Al met al ben ik overtuigd dat jullie al een beetje zitten te wachten op het clipje hier beneden, ik snap het! Checken: Jagwar Ma met Come Save Me.

Vorig artikelEditors
Volgend artikelColdplay – Adventure Of A Lifetime

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in