Wat een sound!

Jacob Banks laat horen dat het absoluut iemand is die ons zal blijven verblijden in de toekomst met goede muziek. ‘Chainsmoking’ en ‘Unknown’ hebben al eerder de revue al gepasseerd en de eerste stond op zijn EP ‘The Boy Who Cried Freedom’. Een mix van soul en R&B past precies goed bij zijn donkere, zware en intrigerende stem. De Brit, met Nigeriaanse roots, speelt op 25 november hier in Nederland een show. In Tivoli Vredenburg te Utrecht om precies te zijn. Dan zal hij vast en zeker deze track spelen.

‘Slow Up’ is eentje die heel erg sluimerend werkt maar wel ook goed binnenkomt. De R&B saus druipt er werkelijk van af en heeft ook iets dromerigs in zich. Uiteraard is het juist zijn stem wat ervoor zorgt dat het allemaal nóg ingrijpender is dan wat menig ander persoon zou kunnen bereiken. Dit zal allemaal te beluisteren zijn op zijn 2e volledige album welke op 2 november zal worden uitgebracht. De titel van dat album is ‘Village’.
Ik blijf het overigens leuk vinden dat hij eigenlijk zingen helemaal niet leuk vindt! Oke, zichzelf uitdrukken wel maar dat gebeurt middels het zingen.. Vreemd he?! 😉 Natuurlijk geen idee of dit nog steeds is maar toen hij bekendheid kreeg werd dit bekend gemaakt. Prachtig!

Droom weg!

Vorig artikelDawn Brothers – Classic
Volgend artikelPEER – Carousel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in