jacle-bow-mobile

Een beetje surfen op het internet helpt altijd. Plus het feit dat België eigenlijk ook wel altijd goede bandjes aflevert. Zo ook voor deze jonge honden… Het gaat over Jacle Bow. Kans is vrij aannemelijk dat je er onbekend mee bent. Gun mij dan dat moment om die onbekendheid te veranderen naar enige bekendheid.

Deze vier gasten komende uit ons fijne buurland. Zoals gezegd vier gasten met een wel gevarieerde leeftijden. Het zijn Jonas Bastijns, Karel Van Mileghem, Guillaume Lamont & Joris Thys. Verschil tussen de 20 en 31 jaar.
In 2015 was het eigenlijk wel de doorbraak. Ze zaten bij de laatste 8 van de Nieuwe Lichting bij Studio Brussel. Ook hebben ze vorig jaar in oktober bij Warner Music een mooi contract kunnen tekenen.
Daarna ging het nóg harder. Onder leiding van Mario Goossens (Triggerfinger) hebben ze een te gek nummer kunnen maken maar dat was niet hun enigste wapenfeit. Dit jaar kwamen namelijk nog de singles ‘Rightless’ en ‘House For Sale’ uit. Plus dat zelfs Jacle Bow in de top 10 stond van de meest geboekte Belgische bands voor festivals.

Maar nu even het nummer. Eerst dacht ik al: Huh? Is deze opgenomen in het toilet van de Muziekodroom? Ja! Tof dus. Maar de track zelf ook ook dondersgoed! Het is heeft heerlijke riffs, het is energiek, een hele fijne rauwe stem van Jonas Bastijns en je proeft wat fijne lijntjes. Je voelt de energie wat ze met ze met z’n vieren kunnen produceren.

Lekker catchy en goed! Dus mooi om dit op CamielMusic te kunnen promoten.

Vorig artikelJ. Bernardt – Calm Down
Volgend artikelDELV!S – Come My Way

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in