Welcome back Mr White!

Jack White heeft iets nieuws uitgebracht. Onaangekondigd, dus dat is altijd fijn. Het nummer heet ‘Battle Cry’ en zal hoogstwaarschijnlijk ook op zijn nieuwe album komen te staan.
Voor wie eerst nog even snel een spoedcursus nodig heeft: The White Stripes…. The Raconteurs… The Dead Weather… Nog steeds?? ‘Seven Nation Army’… ‘Steady As She Goes’… Genoeg he! Deze man heeft ondertussen al zo ontiegelijk veel gedaan in de muziekwereld…. Alleen maar chapeau!

Maar hij heeft een hele tijd terug al een soloplaat uitgebracht getiteld ‘Lazaretto’. Het was niet meteen een overdonderend succes maar ook zeer zeker niet slecht. Benieuwd dan hoe het nieuwe werk zal aanslaan. Met deze nieuwe track zit het snor en is het verrassend te noemen. Het is namelijk volledig instrumentaal maar dat is niet heel erg. Nu is het namelijk weer goed te horen wat voor een geweldige gitarist Jack White is. Riffs waar je U tegen zegt, duidelijke gitaarsolo’s… En dat allemaal in ‘maar’ 2.32min!!

Dus nu is de vraag… Wanneer komt dat album? Wanneer krijgen we meer te horen? Maargoed, eerst dan dit nieuwe nummer. Onze honger is gestild. Voor eventjes.

Vorig artikelBlood Red Shoes – Eye To Eye
Volgend artikelTinie Tempah ft. Jake Bugg – Find Me

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in