jack-white-lazarettoEr is één nummer dat me eigenlijk al een hele tijd fascineert. Geen idee waarom precies maar het triggert me wel.

Jack White is de ‘gelukkige’. Ik ben nooit heel erg fan geweest van Jack White moet ik eerlijk bekennen, natuurlijk is hij steengoed maar het was nooit net dat beetje extra dat mij over de streep trok. Zeker niet afgelopen zomer waar ik een stukje van zijn optreden op Glastonburry op de BBC voorbij zag komen. Dat heb ik even bekeken/geluisterd en ben snel verder gegaan. Het viel me zo tegen en dat terwijl hij net met een nieuwe CD op de markt gekomen was: Lazaretto.

Dit allemaal is nu (bijna) verleden tijd! Allemaal door dit nummer? Ik denk wel dat dit het begin was ervan. Op een of andere manier klonk ‘Alone In My Home’ zo vertrouwd/bekend (zonder vervelend te zijn) dat ik het helemaal te gek vond/vind. Zoals te lezen valt, het is een achtbaan waar mijn gedachtes naartoe gaan als ik aan dit nummer denk. Apart maar wel leuk!

Dit allemaal is mijn opinie ten opzichte van Jack White ten goede gekomen en luister ik nu met enorm veel plezier de CD! Zo zie je maar… Een enkel optreden ofwel een enkel nummer kan je gedachte helemaal switchen waardoor je een artiest/band gaat waarderen! NICE!
Jack White – Alone In My Home.

Vorig artikelJack and the Weatherman – Free
Volgend artikelULTIMATE Song van Roger Smeets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in