Hè Hè.

Het werd ook écht heel erg tijd. Meneer Jack Johnson heeft weer nieuwe muziek en dat heeft te lang geduurd. Zo’n vier jaar geleden bracht hij nog een album uit en sindsdien was het stil. Deze surfer met grote hits zoals ‘Sitting Waiting Wishing’, ‘Upside Down’ en ‘Good People’ heeft een grote staat van dienst maar ook artiesten met zulke staat dienen nog muziek uit te brengen. De op Hawaï geboren zanger is naast zanger dus ook fervent surfer en dat komt de muziek alleen maar ten goede. Het is namelijk de ultieme chill muziek. Je krijgt er echt een enorm goed gevoel van en zeker als het zonnetje schijnt nét iets extra’s!

Op 8 september zal meneer Johnson met een nieuw album komen en deze heeft de titel ‘All the Light Above It Too’ gekregen. Het zal alweer zijn 9e album gaan worden. Eerlijk is eerlijk, zijn eerste paar albums hebben toch wel de meeste indruk gemaakt bij menig persoon: ‘On And On’, ‘In Between Dreams’ en ook de soundtrack voor de film ‘Curious George’. Maar ik het toch wel een goede start wat hij maakt met ‘Sunsets For Somebody Else’. Het weer die typische laidback sound, akoestische gitaar erbij en genieten maar!
Als je niet beter wist zou je wellicht zo kunnen zeggen dat het op een van zijn eerste albums zou hebben gestaan. Met andere woorden: absoluut niet slecht! Ik denk dat hij zijn vaste volgers heel blij mee maakt maar ook de mensen die hem nog niet kennen. Chapeau!

Laten we maar even lekker wegdromen. Aloha!

Vorig artikelCUT_ – Electrify
Volgend artikelFink – Cracks Appear

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in