jackjohnson

 

Het wordt vandaag een zomers dagje! En wat is dan beter dan heerlijke zomerse muziek?? Nouja, een zwembad, biertje en een briesje wellicht maar dat komt nog wel op vakantie…..

Jack Johnson heeft deze dagen heel vaak. Deze man uit Hawaï, surfer en begenadigd muzikant geniet van het goede leven en maakt daar ook de perfect bij. Heerlijk met zijn gitaar en dikwijls ook zijn ukelele laat hij elk nummer zomers klinken. Ook al is het buiten stervenskoud of regent het pijpenstelen… Jack pakt de keerzijde van de medaille en maakt het lekker vrolijk.

Ik kies vandaag voor zijn eerste hit: Sitting, Waiting, Wishing. Dit nummer staat (vanzelfsprekend) ook op zijn CD, ‘In Between Dreams’. Ik wist het even niet maar schijnbaar stamt dit allemaal al uit 2005! Time Flies…..
Ook het goede nummer ‘Good People’ staat op dit album. Verder te gekke singles zijn ‘If I Had Eyes’, ‘Upside Down’ en ‘Banana Pancakes’.
Laatste tijd is het wat rustiger rond deze dudeeeeeeee. Hopelijk komt hij snel weer met iets nieuws, iets chills, iets zomers!

Vorig artikelFFS – Johnny Delusional
Volgend artikelJacco Gardner

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in