Ik kwam deze track eigenlijk vorige week al tegen maar heb er niets mee gedaan.
Waarom? I don’t know! Het is namelijk Jack Garratt en die man vind ik echt super goed. Zijn album draai ik heel erg vaak en singles van deze Britse alleskunner zijn al op CamielMusic terecht gekomen. Denk aan ‘Breathe Life’ en ‘Worry’…. Echt super! Maar nu gaat het over iets nieuws. De titel van de track is ‘Strong Enough’.
Wat ik dan wel weer apart vind is dat een nieuw nummer wordt gekoppeld aan een reclame. Een denim reclame van Lee Cooper. Hij is schijnbaar een samenwerking aangegaan en zodoende een beeld gecreëerd om een gelijke visie te hebben. Hij is er net zoals zijn andere nummers ook gewoonweg trots over, anders zou het ook niet worden uitgebracht.
De clip is wel ook geinig te noemen. Jack zelf speelt erin en heeft een tegenspeelster welke net zoals hij zelf foto’s maakt, hetzij van jeans hetzij van elkaar uiteraard. Een ‘freeze’ is winst.
Maar het gaat uiteindelijk om de muziek en die is uiteraard weer helemaal geweldig. Ik hoef bij Jack Garratt ook geen naam of niets erbij te krijgen. Je hebt artiesten/bands waarvan je ook weet wie het is/zijn. Ze hebben een kenmerk. Dat hebben de Kings Of Leon, De Staat en ook Jack Garratt.
Tijd voor die sound te laten horen!

Vandaag de Pick Of The Week!

Vorig artikelPortugal. The Man – Noise Pollution
Volgend artikelBombay – Cynical Kids

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in