Dit nummer kan ik echt eindeloos blijven luisteren.
Het is verslavend!

Jack Garratt (Mobile)

Het gaat om Jack Garratt. Het album ‘Phrase’ heb ik inmiddels ook al grijs gedraaid, daar staat geen slecht nummer op. Een hele poos terug heb ik het gehad over het nummer ‘Worry’ maar nu gaat het om ‘Breathe Life’.
Jack Garratt dus, een Britse jongeman van 24 jaar (wordt in oktober 25) die in eerste instantie meer aan de singer songwriter kan zat. Hij begon op 12 jarige leeftijd met muziek maken en zo kwam ook zijn eerste nummer aan bod. Daarna leerde hij instrumenten te bespelen, een hele waslijst: gitaar, drums, piano maar ook ukele, trombone, harmonica en mandoline.
In 2005 heeft deze jongeman ook meegedaan aan het Junior Eurovisie Songfestival, zijn eerste keer om iets in de muziekbusiness te doen maar dat ging niet heel erg goed. Vanaf 2014 was het raak: het werken aan dit album.

Je merkt aan alles dat Jack een enorme muzikale man is. Ook tijdens optredens regelt hij alles zeg. Natuurlijk de zang maar ook op keys, het zorgen voor de beats en de speciale effecten. Alleen al daarvoor zou je respect voor hem krijgen.
Het nummer ‘Breathe Life’ blijft een topper. Zoals gezegd, een verslaving, in een goede vorm! Dus we gaan voor muzikaliteit met een heel erg interessant electronisch randje. Heerlijk!

Vorig artikelBewilder – Forza (It Is)
Volgend artikelNetsky ft. Macklemore & Digital Farm Animals – Rio remix

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in