Mijn vrienden van Jack and the Weatherman
hebben weer nieuwe muziek!

De geschiedenis tussen Jack and the Weatherman en Camiel gaat toch al een poosje terug. Sinds ik ze heb leren kennen in 2014 kwam ik er eigenlijk per toeval achter dat ze destijds ook meededen aan de Popronde.
Aangezien de Popronde ook in Sittard is én het feit dat de heren daar stonden was het een optelsom. Het nummer ‘Free’ was destijds dé topper mede vanwege het vrolijke geluid. Laidback. Poppy. Reggae. Folk. Tweestemmig. That’s all!
Die stond op de EP ‘Something Positive’ en vervolgens kwamen ook de EP’s  ‘Homewards’ en ‘Somekind Of Purpose’ uit. Eigenlijk heeft elk jaar wel iets van Berry Krikken & Sebastiaan Weerman online gestaan.
Ik ben gewoonweg een enorme liefhebber van ze.

Nu is er dus nieuwe muziek! Waar ze bij de laatste EP toch wel stappen hadden gezet op tekstueel en muzikaal gebied moet ik zeggen dat het allemaal ook wat ‘serieuzer’ was. Daardoor mistte ik soms het vrolijke, het leuke waar we ook kennis mee hebben gemaakt bij die allereerste track. Maar dat vrolijke is weer helemaal terug!
‘Till The Sun Comes Up’ is dus die nieuwe single. Ik zag ‘m al aangekondigd worden maar had helaas geen tijd om het te beluisteren…. Tot nu dus! Ik vind het fijn maar ook tegelijkertijd mooi.
Vanuit rust naar weer dat zeer melodieuze en catchy refrein. Booooh…. Meer van dit alsjeblieft!

Daarbij is het live on stage geen duo meer. Sinds kort hebben ze een drummer erbij. Dat zal zeer zeker een mooi contrast geven en een extra boost. Nu al zin om ze weer eens live te aanschouwen.

Vorig artikelThe Shins – Name For You
Volgend artikelPEER – I Don’t Wanna!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in