Zoveel energie!

Jack and the Weatherman en CamielMusic hebben al een behoorlijke lange geschiedenis. Sinds ik ze heb leren kennen in 2014, heb ik de heren toch al regelmatig gezien en ook hier op de site gegooid. Ondertussen hebben Berry Krikken en Sebastiaan Weerman zich duidelijk verder ontwikkeld en staan nu ook niet meer als duo op de planken. Sinds medio 2017 hebben ze een drummer erbij, dit is Remco de Man. ‘Free’ was hun absolute doorbraak, Popronde hebben ze destijds genaild en nu zijn we ook 3 EP’s verder en zal hun debuutalbum eraan komen. Deze zal op 14 april worden gepresenteerd in de Melkweg te Amsterdam!

‘Out Of Control’ ligt in de lijn der verwachting wat we kunnen verwachten van Jack and the Weatherman. Hele fijne pop/folk, energiek, vrolijk. Dát zijn de kenmerken van hen. Toch is het absoluut geen track die eventjes langs komt en niet opvalt. Het tegendeel is wederom bewezen. Het kenmerkende geluid van gitaar, percussie en uiteraard de samenzang maakt het altijd speciaal. Daarnaast heb je altijd de verrassingen erin of het ‘meezing’ gedeelte. Dat geldt voor ‘Out Of Control’ ook, zeker als je juist die paar woorden kan meezingen tijdens een concert. Succes gegarandeerd!
Dat dit een heerlijke track is, is wel duidelijk. Dat ik tevens uitkijk naar het volledige album ook. Waar dit weer heel vrolijk klinkt hebben ze ook natuurlijk wat minder uitbundige tracks en ook dát past bij Berry en Sebastiaan. Toppers!

Veel luisterplezier en probeer die glimlach maar van je gezicht te krijgen 🙂

Vorig artikelJett Rebel – Amy
Volgend artikelMORADO – The Forest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in