Verslaafd….

Eerlijk is eerlijk. Ik ben weg van Balthazar. Ik ben weg van Warhaus oftewel Maarten Devoldere. Ik ben weg van Zimmerman oftewel Simon Casier. Maar nu staat dit toch wel bovenaan: ik ben weg van J. Bernardt oftewel Jinte Deprez.
Alles is al voorbij gekomen op CamielMusic; recensies van alle bovenstaande namen. Ik kan er ook gewoonweg niet omheen. Het grijpt me bij m’n lurven en dan is het tijd om mensen te voorzien van goede muziek!

Waar we bij voorgaand nummer ‘ Calm Down’ eigenlijk onmiddellijk hebben gemerkt dat deze sound zeer dansbaar is wat komt door de bas, elektronische sound maar ook zeer zeker door de blazers die erbij zijn.
Je wordt wederom meegezogen in het geheel. Wat wel opvallend is, is dat meneer J. Bernardt zijn gitaar weer van stal haalt terwijl het hem eerst meer vrijheid had gegeven. Maargoed, wat maakt het uit? Ook dit is weer duidelijk van zijn hand gekomen en ook weer heerlijk qua sound!
Naar het schijnt is dit nummer ontstaan doordat zijn meisje uit de douche stapte en een bepaald deuntje neuriede. Vanuit daar is alles een beetje gaan rollen.

Ondertussen is dit het derde nummer van deze geweldenaar en het is wel nog altijd wachten op dat album. Stiekem kijk ik daar al vanaf het eerste moment enorm naar uit. Het kopje zegt genoeg: verslaafd. Dat klopt voor de volle 100%. Ik wil dit echt meer en meer horen.
Zon, warm weer, cruisen in de auto, zittend op het terras met een biertje… Maakt me niets uit. Alles samen desnoods! Laat gaan laat gaan!

Vorig artikelFuture Islands – Cave
Volgend artikelKendrick Lamar – The Heat Part4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in