Introductie Dossier Dutchies:

Wat een leuk idee Camiel! Tof dat ik de kans krijg om iets meer, of anders, over Nederlandse bands en acts te mogen schrijven op je site. Mijn naam is Conjo, geboren in the mid-seventies, en tot juni 2017 actief als presentator van Nederklinkers. In dat radioprogramma kon ik mijn fascinatie voor  Nederlands produkt tentoonstellen. Het leukste aan de interviews was als de opmerking “hoe weet je dat” of “wat leuk dat we het daar eens over kunnen hebben” kwam. Op de laatste dag van de maand kijk ik in Dossier Dutchies graag met je terug op die maand, waarin er altijd wel weer iets meer of anders over “onze muzikanten” te vertellen is.

Vorig artikelWooly Mammoths – Broken Wings
Volgend artikelSpaceKees ft. Kraantje Pappie & Donnie – Gevoelens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in